Βαθμολογία

Κούμαν: «Ξανά τα ίδια…»

Ούτε ο ίδιος μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε αυτό ματς. Ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε απογοητευμένος με την αρνητική τροπή που πήρε για τη Σαουθάμπτον η αναμέτρηση με την Μπέρνλι, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους της αγωνιστικής κατρακύλας των «Αγίων», οι οποίοι μετρούν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς.

«Ξανά η ίδια ιστορία με την περασμένη Δευτέρα κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, χάσαμε ένα πέναλτι και από λάθος μας ηττηθήκαμε 1-0. Κατά τη γνώμη μου, το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο δύσκολο, ο ίδιος το κάνεις. Η διαφορά της περιόδου που νικούσαμε συνέχεια με τώρα, είναι ότι πλέον δεν τιμωρούμε τους αντιπάλους μας, ενώ κάνουμε και περισσότερα λάθη στην άμυνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής και πρόσθεσε:

«Μετά το δύσκολο ξεκίνημα στο σημερινό ματς, ανεβαίναμε σταδιακά και ελέγξαμε το ρυθμό. Το θέμα είναι να τελειώσεις το παιχνίδι, κάτι που εμείς δεν κάναμε. Αυτό πληρώσαμε. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, όμως τα περισσότερα γκολ που έχουμε δεχτεί το τελευταίο διάστημα είναι από δικά μας λάθη. Είχαμε επίσης πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε».