Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Ίσως μείνουμε έναν μήνα χωρίς επιθετικό»

Χωρίς τους τρεις βασικούς της επιθετικούς ενδέχεται να παρουσιαστεί στον επόμενο έναν μήνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να φανερώνει πως το πρόβλημα του Έντιν Τζέκο παρουσιάζει αρκετές πιθανότητες να είναι σοβαρό.  

Ωστόσο ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε μετά την «σημαντική νίκη» επί της Λέστερ (1-0) πως το σύνολό του είναι αρκετά ποιοτικό για να βγει αλώβητο από αυτή τη φουρτούνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θεωρώ ότι το αποψινό ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Επίσης ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Πήραμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά οι 72 ώρες δεν είναι αρκετό διάστημα για να ξεκουραστούν οι παίκτες καταλλήλως.

Γι’ αυτό ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας, όπως σημαντικός ήταν και ο τρόπος που αμυνθήκαμε. Όσον αφορά τον Τζέκο είμαστε άτυχοι. Πρέπει να το κοιτάξουμε. Ίσως να μείνουμε χωρίς τους τρεις επιθετικούς μας για έναν μήνα.

Αλλά έχουμε δυνατό χαρακτήρα για να ανταπεξέλθουμε και να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους προβλήματα. Θα δούμε το πως πρέπει να προσεγγίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στις ερχόμενες εβδομάδες» σχολίασε ο Χιλιανός.