Βαθμολογία

Λασπομα(Χ)ία στο Βιολογικό

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαρισαϊκό και Ροδιακό, στο γήπεδο του Βιολογικού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται από έναν βαθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

Στο 18’ ο Γενητσεφτσής έδωσε την μπάλα στον Γιώργη, που με κεφαλιά την έστειλε άουτ. Στο 35’ ο Τσιμπουκλής έκανε ένα σουτ, αλλά ο Κούρτης απέκρουσε, ενώ το ίδιο συνέβη και πέντε λεπτά αργότερα, με τον ίδιο παίκτη.

Από την άλλη, ο Ροδιακός απείλησε με τον Γαλάρα και τον Ρόκα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο θα μπορούσε να σκοράρει με τους Γκαμπέτα, Μπαλκουρά, Ρόκα και Τσιρόπουλο, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να έχουν και δοκάρι στο 85’ και 90’ αντίστοιχα.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Τάσης Γ., Γενητσεφτσής, Φλορίν, Κούνδουρος, Τζέτζικας(68’ Μήλιος), Χύσα, Τσιμπουκλής, Ρομουλίνο(90’ Τάσης Λ.), Κυριακόπουλος(75’ Πατρίκης), Σαγάνης, Γιώργης.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Σπάχος, Γεροστέργιος, Φετάου, Μπαλκουράς, Τσιόγκας, Καλέσης(70’ Πατρίκου), Ρόκα, Γκαμπέτας(80’ Χαραλαμπόπουλος), Γαλάρας(46’ Τσιρόπουλος).

Γιώργος Μητσιούλης