Βαθμολογία

Πείσμωσε και το πήρε ο Βρυότοπος

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Βρυότοπος, απέναντι στον Όλυμπο Καρυάς, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ωστόσο ο Φιλιππίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Στο 10ο λεπτό, ο Ψύρρας έβγαλε μια σέντρα και βρήκε τον Δεληχρήστο, που έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν ένα δοκάρι με τον Ορέστη Δάσσιο στο 20ο λεπτό και έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το υπάρχον σκορ.

Στο 49ο λεπτό, η Καρυά ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καβαρατζή. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν ο Μανδραβέλης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Γιώργος Λέτσιος έκανε το 2-1, για να ισοφαρίσει και πάλι ο Καβαρατζής σε 2-2 στο 62ο λεπτό.

Το γκολ της νίκης για τον Βρυότοπο, πέτυχε ο Φιλιππίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σημειώνοντας το 3-2 στο 80ο λεπτό.

Βρυότοπος(Βασίλης Γιοβανόπουλος): Μάνος, Μανδραβέλης, Λιάκος, Γκαμέτσας, Κανάκης, Λέτσιος Γ., Λέτσιος Αγγ., Ψύρρας, Δεληχρήστος, Σπυρόπουλος(90’ Κατσικανής), Φιλιππίδης.

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Χρ., Στεργιούλας, Καβαρατζής Ελ., Αλεξόπουλος Στ., Αλεξόπουλος Αχ., Δάσσιος Κ., Μανούσιος Δ.(60’ Καραγκόγκος), Δάσσιος Ορ.

Γιώργος Μητσιούλης