Βαθμολογία

«Πήρε μπρος» το Δασοχώρι

Ακόμα μια νίκη κατάφερε να πάρει ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε την Θύελλα Ελάτειας, με σκορ 4-0 για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Δασοχωρίου, πέτυχε μάλιστα δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 4 γκολ, καθώς και την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει 1-4 την Ελασσόνα 2013.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, όταν κέρδισαν πέναλτι στο 23ο λεπτό με τον Κίτσιο Κ., το οποίο εκτέλεσε ο Γουγουλιάς αλλά ο Αγοραστός κατάφερε να αποκρούσει. Στο 30ο λεπτό, ο Σαχινάι κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, που εκτέλεσε ο Ζαμπούλης και έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπουχλαριώτης κέρδισε πέναλτι για τον Ατρόμητο και ο Ακριβόπουλος που το εκτέλεσε εύστοχα, έγραψε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3-0, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαχινάι. Το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού ο Πάρης Παλάντζας, μετά από σπάσιμο της μπάλας του Σαχινάι.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Μιχάλης Μαλαμάς): Αγοραστός, Βάνης, Γκουντούρας, Μαλαβιέζος, Κωσταρέλος Σπ.(68’ Κωσταρέλος Μ.), Ζαμπούλης, Σαχινάι, Δαμασιώτης(78’ Παπαγιάννης), Ακριβόπουλος, Παλάντζας Π., Μπουχλαριώτης(60’ Παλάντζας Ν.).

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Γκάτας, Πιτσιάβας, Γεωργαντάς, Γουγουλιάς, Στογιάννης(15’ Ζάρρας Μ. λ.τ.), Κοσμάνος, Κίτσιος Κ.(52’ Κίτσιος Γ.), Χατζής Σ.(60’ Πάσχος), Μπλιώνας, Ζάρρας Β., Ζδράγκας.

Γιώργος Μητσιούλης