Βαθμολογία

Καταιγιστικός ο Φαλανιακός

Εύκολο απόγευμα είχε ο Φαλανιακός το απόγευμα του Σαββάτου, μιας και επικράτησε του Αβέρωφ με το ευρύ σκορ 4-0 και πρόσθεσε έτσι ακόμα ένα τρίποντο στην συγκομιδή του. Η ομάδα της Φαλάνης, ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και δεν συνάντησε δυσκολία σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Στο 10ο λεπτό, ο Αλεξανδρής με προβολή άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Πανταζής Γ., με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Φεραίου Γιαννακού, με το 2-0 να παραμένει μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, ενώ ο Φαλανιακός έχασε και ευκαιρίες με τους Μπλέντι, Παπαγεωργίου και Αλεξανδρή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπλέντι ανέβασε το σκορ στο 3-0, στο 55’, ενώ στο 60’ ένα σουτ του Αλεξανδρή, χτύπησε πρώτα στο ένα δοκάρι της εστίας του Νίκου και έπειτα στο άλλο. Τελικά, ο Ιγγλέζος, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 67ο λεπτό του παιχνιδιού.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Πανταζής Γ., Λιλολάρι, Βαρσάμης, Παπαγεωργίου, Μπλέντι(80’ Σερλέτης), Κόκκινος, Αλεξανδρής(78’ Πανταζής Θ.), Καρυώτης(62’ Ιγγλέζος).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Νίκου, Λισγάρας, Κλεισιάρης(80’ Σουλούκος), Μιχαήλ, Γουργιώτης, Κολοβός, Βαΐτσης, Μηνάς, Ελευθέρογλου, Ντούγκος(70’ Γκουτσιούδης), Ταρταμπούκας.

Γιώργος Μητσιούλης