Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό το ντέρμπι

Ισόπαλο και με σκορ 2-2 τελείωσε το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Δόξα Βλαχογιαννίου και Δήμητρα Γιάννουλης. Οι δύο ομάδες, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και απέδειξαν ότι αξίζουν την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό, όταν ο Μάτος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Αθανασίου με κεφαλιά έκανε το 0-1, παγώνοντας το Βλαχογιάννι. Το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Βλαχογιάννι, έπαιξε πιο επιθετικά και κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 59ο λεπτό, όταν ο Αθανασούλης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Φαρμάκα και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τζιόλας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Φαρμάκας σκόραρε και δεύτερη φορά στο παιχνίδι, όταν με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του, κάνοντας το 2-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Λιόλιο, Φαρμάκα και Τζιόλα. Παρ’ όλα αυτά, στο 68’ η ομάδα της Γιάννουλης έδειξε ότι μπορεί να πάρει τουλάχιστον τον πόντο, όταν ο Νασιάκος έκανε το 2-2.

Στο 85’ ο Φαρμάκας ανακόπηκε αντικανονικά από τον Θώμο, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, γιατί ήταν τελευταίος αμυνόμενος και έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες. Από εκεί και πέρα, το Βλαχογιάννι έχασε άλλες δύο ευκαιρίες, με τον Λιόλιο και τον Φαρμάκα να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μήσιος Δ.(50’ Κοντοθανάσης), Αναγνώστου, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Αθανασούλης, Φαρμάκας, Τζιόλας, Δήμος(75’ Γκουρομπίνος).

Δήμητρα Γιάννουλης(Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Φατούρας, Αθανασίου(60’ Γκαλγκανόπουλος), Καλούσης, Θώμος, Φιλιππούλης, Μανάκας, Μάτος, Κοταρέλας(75’ Μουσιός λ.τ.), Σπανός.

Γιώργος Μητσιούλης