Βαθμολογία

Έμειναν με το α(Χ)!

Όλυμπος Γόννων και Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου μέτρησαν τις δυνάμεις τους το Σάββατο το μεσημέρι με τις δύο ομάδες στο τέλος να μοιράζονται από έναν βαθμό στο τελικό 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν καλό, καλύτερα μπήκαν στο ματς οι Γόννοι, είχαν φάσεις από τα πρώτα λεπτά που δεν τις τελείωναν. Στο 9’ ο Γραβάνης έδωσε στον Τσιρονίκο, αυτός έκανε το σουτ, τον σταμάτησε ο αμυντικός Γραμμένος. Στο 20’ από εκτέλεσε κόρνερ ο Ντόϊ πήρε την κεφαλιά η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αντιδρούσαν όμορφα και προσπαθούσαν να βγουν και σε αντεπιθέσεις κρατώντας καλά στην άμυνα, στο 25’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παππά, έδιωξε με υπερένταση ο Καραναστάσης. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, μοιράστηκαν τις φάσεις οι δύο ομάδες και στο 26’ ο Καραδούκας από δεξιά έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 35’ από κόρνερ του Λυμπίκη Η., πήρε την κεφαλιά ο Γεωργάκης και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39’ για τους γηπεδούχους ύστερα από προσωπική ενέργεια του Ριζούλη που ξέφυγε από τα αριστερά βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ απέκρουσε ο Γιαννάκος.

Στην επανάληψη όλες οι φάσεις ήταν για τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν είχαν με το μέρος τους την τύχη αφού ήταν σε πολύ καλή ημέρα ο τερματοφύλακας του Μ. Ελευθεροχωρίου Γιαννάκος που κράτησε το μηδέν.

Στο 49’ από σέντρα του Ντόϊ πήρε την κεφαλιά ο Τσούγιας έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 53’ ο Ντόϊ βρέθηκε μόνος του έκανε το σουτ έστειλε όμως την μπάλα άουτ. Στο 62’ ο Τσιρονίκος τους πέρασε όλους και το τέρμα, έσωσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Στο 70’ ο Μαργκεγκάϊ μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Και στο 89’ η κεφαλιά του Τσιρονίκου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έξω.

Όλυμπος Γόννων: Καραναστάσης, Μαργκεγκάϊ, Γραβάνης, Τσαπλές, Τσιόπας, Τσούγιας, Ντόϊ, Τσιρονίκος, Καλούσης, Καραδούκας (62’ Μούργκας), Ριζούλης.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου: Γιαννάκος, Τάμπλης, Γεωργάκης, Μητούλας, Σαπουνάς (36’ Λυμπίκης Α.), Παππάς, Γραμμένος Α., Ξεφτέρης, Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Α. (46’ Βαλιάκος Π.), Λυμπίκης Η.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου Α., Καραμούστος Α., Σπανούλης Β.