Βαθμολογία

Ανακοίνωση για την διαιτησία από τους Αγίους Αναργύρους!

Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Αμπελωνιακό εξέδωσε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων.

Αναλυτικά:

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στους παίχτες της ομάδας μας που κατάφεραν να παίξουν στα ίσια την πρώτη βαθμολογικά ομάδα του πρωταθλήματος και να δείξουν για το τι είναι ικανοι να κάνουν. Αλλα για ακόμη μια φορα η διαιτησία θέλησε να είναι αυτήν το επίκεντρο στερώντας την χαρά της ισοπαλίας στην ομάδα μας, Με τον "κύριο" ΑΣΤΕΡΙΟ ΤΣΙΤΣΙΡΙΚΑ (Διαιτητή) να μας βγάζει εκτός εαυτού με τα φαλτσοσφυρίγματα του σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με αποκορύφωμα να αφήσει όσες καθυστερήσεις χρειαζόταν για να πάρει την νίκη ο Αμπελωνιακός και αφου το γκόλ δεν ερχόταν ειπε να βάλει το χέρι του και ο "κύριος" ΚΟΝΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Επόπτης γραμμών) μη καταλογίζοντας οφσάιντ (προς τιμήν τους οι παίκτες του Αμπλωνιακού μετα την λήξη μας είπαν οι ίδιοι ότι ήταν ολοφάνερο οφσάιντ) τον παίχτη του αμπελωνιακου που μετα απο σέντρα έκανε το 1-2 στο 90'...ΠΟΣΟ????? ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ "κύριε" ΑΣΤΕΡΙΕ ΤΣΙΤΣΙΡΙΚΑ???? ΣΕ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ "ΚΥΡΙΕ" ΑΣΤΕΡΙΕ ΤΣΙΤΣΙΡΙΚΑ???? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?????

""ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ, ΤΟ "ΜΗΔΕΝΗΣΑΤΕ"??????.""

Υ.Γ.1 Η "ιστορική" ομαδα του Αμπελωνιακού δεν νομίζω να είχε τοση μεγάλη ανάγκη τους 2 παραπάνω βαθμους...εμείς τον 1 βαθμο ναι, ψυχολογικα τουλάχιστον!

Υ.Γ.2 ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"!!!!!

Υ.Γ.2 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ......Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....