Βαθμολογία

Έξι... κεραυνοί από τα Δένδρα!

Ο Κεραυνός Δένδρων επικράτησε με το "αγγλικό" 6-3 του Ηρακλή Πλατανουλίων εντός έδρας, αφήνοντας τους "πράσινους" να παλεύουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς. Η είδηση πάντως έρχεται από το στρατόπεδο του Ηρακλή, του οποίου οι άνθρωποι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόσυρσης από το πρωτάθλημα, καθώς για μια ακόμη αγωνιστική έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.   

Στον αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 2', όταν ο Γκάτης με κοντινό πλασέ από λάθος του τερματοφύλακα έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση απάντηση, καθώς στο 5' ο Κωστίμπας με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-1.

Νέο προβάδισμα για την ομάδα των Δένδρων στο 30' με ατομική προσπάθεια του Τσούτσου και νέα ισοφάριση από τα Πλατανούλια στο 35' με τέρμα του Άλμπαν από θέση τετ-α-τετ για το 2-2.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55', όταν με πέναλτι που κέρδισε ο Γκάτης από χέρι αμυντικού και εκτέλεσε εύστοχα ο Τασιούλας ο Κεραυνός πήρε νέο προβάδισμα με 3-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κατσαβριάς έκανε το 4-2. Στο ίδιο λεπτό ο Ηρακλής έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Ματράκης για έντονη διαμαρτυρία.

Στο 70' ο Γκάτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2, ενώ στο 75' ο Κατσαβριάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 6-2.

Το τελικό 6-3 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Πινιάρης, που πήρε το ριμπάουντ από το πρώτο σουτ του Τσοπάνογλου που πήγε στο δοκάρι.

Ο Ηρακλής Πλατανουλίων διαμαρτύρεται έντονα για το πέναλτι που κέρδισε ο Κεραυνός Δένδρων και με το οποίο έγινε το 3-2 και για το γκολ με το οποίο έγινε το 4-2, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ και θα έπρεπε να ακυρωθεί. Μετά και τα τελευταία επαναλαμβανόμενα γεγονότα που αφορούν διαιτητικά λάθη, η διοίκηση του Ηρακλή σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόσυρσης από το πρωτάθλημα.

Κεραυνός Δένδρων: Τασιούλας, Παπαοικονόμου, Καλαμάς, Ντόνας, Ζιόγκος, Τσένης (75' Γκανάτσιος), Σκριάπας, Μαργαρίτης (46' Κατσαβριάς), Τσούτσος, Τσιάτας, Γκάτης (70' Κυριτσόπουλος).

Ηρακλής Πλατανουλίων: Κουματζέλης, Δαούτης (10' λ.τ. Καρκατζιάς), Ματράκης Κ., Παπαλέξης, Γκανάτσιος, Κωστίμπας, Παπαδόπουλος (60' Αλεξούλης), Τσοπάνογλου, Ζαμπόγιας, Άλμπαν, Ματράκης Γ. (80' Πινιάρης).

Διαιτητές: Βασιλός Α., Γκανάτσιου Ε., Τσιρογιάννης Ι