Βαθμολογία

Ο Καπετάνιος πήρε από το χέρι τον Παραπόταμο!

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Σάββατο ο Κεραυνός Παραποτάμου επικρατώντας του μαχητικού Ηρακλή Χάλκης με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα παιχνίδι που από την αρχή φάνηκε να το ήθελε περισσότερο ο Παραπόταμος μιας και έκανε τις περισσότερες φάσεις, είχε την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας κυρίως στο πρώτο μέρος και ευτύχησε στο 17’ με τον Καπετάνιο να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 52’ με τον Κουσιώρα K. και πίεσαν για ένα δεκάλεπτο στη συνέχεια για να πετύχουν και άλλο τέρμα, όμως ο Άρης Καπετάνιος στο 78’ διπλασίασε τα τέρματά του και έχασε και στα επόμενα λεπτά κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Ο Ηρακλής Χάλκης δεν είχε καλή εικόνα ίσως γιατί είχε και σημαντικές απουσίες. Ο Παραπόταμος δίκαια πήρε τη νίκη γιατί είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στο 2’ ο Καπετάνιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ απέκρουσε όμως ο Χαβίλας. Στο 17’ ο Σαϊτης «έσπασε» την μπάλα στον Καπετάνιο και αυτός διαμόρφωσε το 1-0. Στο 20’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Χαβίλα και έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Στο 34’ ένα σουτ του Ρέψη για την Χάλκη που πέρασε όμως άουτ. Στο 52’ μετά από σουτ του Παπαδημητρίου απέκρουσε ασταθώς ο Τζουζέπε πήρε το ριμπάουντ ο Κουσιώρας Κ. και έκανε το 1-1. Στο 64’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουκουτσέλου, πήρε την κεφαλιά ο Δαλακώνης και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 65’ ο Παππάς έκανε τη σέντρα, πήρε την κεφαλιά ο Κουκουτσέλος, η μπάλα έφτασε στον Καπετάνιο και αυτός πλάσαρε αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 75’ μετά από πάσα του Ρέψη στον Τζατζάκη ο τελευταίος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 78’ ασίστ – σουτ του Παππά στον Καπετάνιο που βρέθηκε μόνος του και έκανε το 2-1.

Στο 83’ μετά από πάσα του Καρανίκα στον Καπετάνιο, ο οποίος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Στο 87’ σουτ του Κουκουτσέλου, μπλόκαρε ασταθώς ο Χαβίλας, στην επαναφορά σουτ ξανά ο ίδιος παίκτης, η μπάλα σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Σαϊτης (53’ Αβραμούλης), Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε, Κουκουτσέλος, Καπετάνιος, Σερίφης (58’ Καρανίκας).

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Αλμυρούλης, Τσίρκας, Γουργιώτης, Βογιατζής Σ., Παπαδημητρίου, Ζησάκης (52’ Τσιλιάκος), Βογιατζής, Κουσιώρας Κ., Γούπος (55’ Τζατζάκης), Ρέψης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος Ι., Γκαραβέλης Ν., Αρχοντής Κ.