Βαθμολογία

Πρώτη νίκη και έναρξη(;) αντεπίθεσης

Ο Μαχητής Τερψιθέας πέτυχε την πρώτη νίκη της σεζόν, επικρατώντας στην έδρα του του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 3-1. Ήταν μια διπλής σημασίας νίκη, καθώς τον ανεβάζει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ ταυτόχρονα επιβλήθηκε μιας ομάδας με την οποία αναμένεται να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 15', όταν από κόρνερ του Τσιώμη οι αμυντικοί του Φιλοκτήτη υπέπεσαν σε αυτογκόλ για το 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα πήρε αέρα δύο τερμάτων πριν το ημίχρονο, καθώς στο 43' ο Παϊτέρης με ατομική προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Μπαταβάνη για το 2-0.

Με την έναρξη σχεδόν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53', οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στον αγώνα, όταν ο Παναγιώτης Πασσιάς με σουτ από πλάγια θέση μείωσε προσωρινά σε 2-1.

Μάλιστα, η ομάδα του Αποστόλη Έξαρχου θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση στο 80', εάν ο Γεωργούλας δεν είχε νικηθεί σε εκτέλεση πέναλτι από τον Αχιλλέα Παπαρσένο.

Έτσι, στο 90' ήρθε ο Παναγιώτης Παϊτέρης με πλασέ στην αντεπίθεση να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 3-1.

Ο Φιλοκτήτης είχε κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Γκόλαντα, Πασιά Παναγιώτη και Γκουντάρα Ηλία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Μαχητής Τερψιθέας: Ζητούνης (46' Παπαρσένος Αχ.), Καραμπούζης, Παπαδημητρίιου, Παραφέστας, Μπιρόλ, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς, Κουρούκας, Σιαμαντούρας (75' Τσένος), Τσιώμης (85' Ζωσιμίδης).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Μπαταβάνης, Πλατσάς, Κατσάνος, Πενίκης, Λιάκος, Γεωργούλας, Ντούμος, Γκιουρσάνης (60' Καρβούνης), Πασιάς Π., Γκουντάρας Η., Γκόλαντας (85' Πασιάς Δ.).

Διαιτητές: Γιάντσης Δ., Καρδούλας Γ., Διαμαντής Χ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης