Βαθμολογία

Τρίποντο στην εκπνοή με πολλά παράπονα

Συναρπαστική εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει ο Αμπελωνιακός, ο οποίος επικράτησε στους Αγίους Αναργύρους του τοπικού Ατρομήτου με 2-1, χάρη σε τέρμα του Γκόλτσου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα του Μακρυχωρίου στην Νέα Πολιτεία, αυξάνοντας την διαφορά τους από την δεύτερη θέση στους εννέα βαθμούς. Πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους, τόσο για το 2ο γκολ του Αμπελωνιακού, όσο και για τον χρόνο των καθυστερήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα από την αρχή και είχαν δοκάρι στο 30' σε σουτ του Γρηγορίου. Το προβάδισμα στην ομάδα του Τάκη Παραφέστα έδωσε τελικά δέκα λεπτά αργότερα ο μόνιμος σκόρερ της, Θανάσης Παλάσκας για το 1-2.

Ο Ατρόμητος πίεσε στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους και έφτασε στην ισοφάριση στο 65' με τέρμα του Αμαρλαριώτη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από το πρώτο σουτ του Σαλγκάμη.

Την επιθετική λύση τελικά στον Αμπελωνιακό έδωσε στις καθυστερήσεις ο Γκόλτσος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσετιροκλή για να διαμορφώσει το τελικό 1-2

Οι Άγιοι Ανάργυροι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Αμαρλαριώτη, Παπακώστα και Βιλανάκη και κάποιες φάσεις που δημιουργήθηκαν από κόρνερ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, καθώς οι άνθρωποι του θεωρούν ότι το δεύτερο γκολ του Αμπελωνιακού ξεκίνησε από θέση οφσάιντ και δεν θα έπρεπε να μετρήσει, ενώ υπερβολικό χαρακτηρίζουν και τον χρόνο των καθυστερήσεων που κρατήθηκε.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Παυλόπουλος, Παπακώστας, Ιλιάζι, Πλιάγκας, Γαδιτσάκης (55' λ.τ. Παναγιώτου), Κουσιάς (88' λ.τ. Σουλτσιώτης), Μούμος, Τασιός, Αμαρλαριώτης, Χατζής (63' Σαλγκάμης), Βιλανάκης.

Αμπελωνιακός: Γκικούδης, Ρόκα (72' Γωγάκος), Πρικάκης (72' Τζαρτζάνης), Γκόλτσος, Μπίκος, Κούρος, Χατζούλης (75' Κατσιγιάννης), Τσετιροκλής, Γρηγορίου, Παλάσκας, Κακαβίτσης.

Διαιτητές: Τσιτσιρίκας Α., Δεληγιάννη Α., Κοντοβασίλης Γ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης