Βαθμολογία

«Καμία επικοινωνία με Μίλαν για Τόρες»

Καμία επικοινωνία δεν έχει υπάρξει μεταξύ της Τσέλσι και της Μίλαν για την πιθανή διακοπή του δανεισμού του Ισπανού επιθετικού. Αυτό ξεκαθάρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πάντως πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιστροφής του 30χρονου φορ στο ρόστερ των «μπλε».

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Μίλαν ψάχνει τρόπο να διακόψει τον διετή δανεισμού του Τόρες, με την Τσέλσι να ξεκινά ήδη την αναζήτηση του επόμενου προορισμού του.

Ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με τους Ιταλούς για το θέμα, τονίζοντας πάντως (όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ) πως σίγουρα το μέλλον του Τόρες δεν είναι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Αυτό δεν είναι καθόλου πιθανό. Είναι δανεικός για δύο χρόνια και στο ρόστερ μας δεν υπάρχει χώρος. Δεν υπάρχει χώρος ούτε στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε και της Πρέμιερ Λιγκ.

Αλλά θα ήθελα να πω πως κανείς από την Μίλαν δεν έχει έρθει σε επαφή με εμάς για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι πιθανό τίποτα να μην είναι αλήθεια και όλα να είναι καλά» ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.