Βαθμολογία

«Δύσκολο για μεταγραφές, αλλά...»

Δεν φαίνεται να «καίγεται» για μεταγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Στιβ Μπρους, ο οποίο ωστόσο άφησε ανοιχτό το «παράθυρο» για την απόκτηση κάποιου παίκτη, σε περίπτωση που παρουσιαστεί η ευκαιρία στη Χαλ. Στο περίμενε θα μείνουν όπως όλα δείχνουν οι φίλοι της Χαλ, αν περιμένουν μεταγραφική κινητικότητα για την ομάδα τους τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο Στιβ Μπρους επεσήμανε πως δεν αποτελούν προτεραιότητα για τις «τίγρεις» οι μεταγραφές, ωστόσο σημείωσε πως αν υπάρξει κάποια ευκαιρία, ο σύλλογος θα την κυνηγήσει.

«Εάν υπάρχουν κάποια χρήματα που πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, τότε θα προσπαθήσουμε για κάτι. Πραγματικά δεν έχω καμία συζήτηση με τους ιδιοκτήτες και πιστεύω πως θα ήταν λάθος μετά από αυτά που κάναμε το καλοκαίρι», ανέφερε πρωτίστως.

«Αλλά η πόρτα πάντα, μα πάντα, μένει ανοιχτή και εάν κάποιος είναι διαθέσιμος, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, τότε όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να συμβεί», υπογράμμισε, για να συμπληρώσει:

«Πάντα πιστεύω ότι ο Γενάρης είναι δύσκολο επειδή οι ομάδες δεν θέλουν να χάσουν τους καλύτερους παίκτες τους, το οποίο είναι φυσιολογικό. Θα δούμε τι θα συμβεί».