Βαθμολογία

Νέα δεδομένα για Οριζί

Ο Ντιβόκ Οριζί δεν αποκλείεται να περάσε την πόρτα του «Ανφιλντ» πολύ νωρίτερα από τον ερχόμενο Ιούνιο αφού οι νέες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Λιλ, έχουν βάλει σε έντονες σκέψεις τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας.

Ο Βέλγος επιθετικός ανήκει στη Λίβερπουλ και αγωνίζεται φέτος στη Λιλ ως δανεικός. Μάλιστα η γαλλική ομάδα έχει βάλει και έναν όρο στη συμφωνία της με τον αγγλικό σύλλογο, σύμφωνα με τον οποίοι οι «κόκκινοι» θα πρέπει να πληρώσουν 10 εκ. λίρες αν θέλουν να διακόψουν το δανεισμό του παίκτη.

Ωστόσο οι νέες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Βόλφσμπουργκ για το Γιουρόπα Λιγκ, έβαλαν σε σκέψεις τη διοίκηση της Λιλ αλλά και την τεχνική ηγεσία. Σε συνδυασμό με την ανάγκη της Λίβερπουλ να βρει λύση στο επιθετικό της αδιέξοδο, ο γαλλικός Τύπος αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή να ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο νεαρός άσος, δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 973 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Λιλ, δείχνοντας πως έχει ήδη το μυαλό του στην Πρέμιερ Λιγκ.