Βαθμολογία

Ασταμάτητη η Ρεάλ

Την κούρσα του ισπανικού πρωταθλήματος συνεχίζει να οδηγεί η Ρεάλ Μαδριτης, η οποία πέρασε και από την έδρα της Αλμερία φτάνοντας τις 20 νίκες στη σειρά.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συνάντησε αντίσταση, αλλά δεν πτοήθηκε. Άνοιξε το σκορ με τον Ίσκο στο 34' και ισοφαρίστηκε πέντε λεπτά μετά από τον Βέρθα. Ωστόσο, το κλειδί ήταν ότι απάντησε πολύ γρήγορα με τον Μπέιλ στο 42'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση ύστερα από πέναλτι-δώρο που τους δόθηκε. Ωστόσο, ο Κασίγιας απέκρουσε την εκτέλεση του Βέρθα και κάπως έτσι απλοποιήθηκαν τα πράγματα.

Οι Μαδριλένοι χτυπούσαν στις αντεπιθέσεις και κατάφεραν να σκοράρουν άλλες δύο φορές. Στο 81' και στο 88' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΑΛΜΕΡΙΑ (Μιγκέλ Ριβέρα): Ρουμπέν, Μίτσελ, Τσίμο Ναβάρο, Άνχελ Τρουχίγιο, Βέλεθ (82' Κορόνα), Βέρθα, Παρτέι, Έντγκαρ Μέντεθ, Σοριάνο (67' Σίλβα), Ντουμπαρμπιέρ (59' Ζονγκό), Χεμέντ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Ντάνιελ Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Ιγιαραμέντι, Ίσκο, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (85' Κοεντράο).