Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 11 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Ευτυχία Καραχάλιου και Κων. Κουτσογιάννη, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

• Επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες (μέχρι την 5η Ιανουαρίου 2015), σε εκπρόσωπο της ομάδας Αστέρας Τυρνάβου, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Κίσσαβο Συκουρίου την 6/12/2014.
• Επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, σε εκπρόσωπο της ομάδας των Νέων Καρυών, γιατί στον αγώνα της ομάδας του με τον Α.Ο. Συκέας (6/12/2014) αποβλήθηκε από τον διαιτητή για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.
• Επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι την 22/12/2014), σε εκπρόσωπο της ομάδας Α.Ο. Βρυοτόπου, για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα με τη Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου (7/12/2014).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στην ομάδα Αστέρας Τυρνάβου επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά παράγοντά της στον αγώνα της 6/12/2014 με αντίπαλο τον Κίσσαβο Συκουρίου.
• Στην ομάδα Α.Ο. Βρυοτόπου επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά παράγοντά της στον αγώνα της 7/12/2014 με αντίπαλο την Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου.
• Στην ομάδα Σμόλικας Φαλάνης επιβλήθηκε η χρηματική ποινή των 50 ευρώ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της μετά τη λήξη του αγώνα της 7/12/2014 με αντίπαλο την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ Ο.,Δήμητρα Γιάννουλης, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΤΣΙΝΟΥΔΗΣ Α., Αβέρωφ Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΖΑΓΓΑΝΑΣ Κ., Αχιλλέας Φαρσάλων, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ Μ., Ηρακλής Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Σ., Αστέρας Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΟΥΖΙΩΝΗΣ Η., Α.Ο. Συκέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΟΥΣΗΣ Θ., Κυψέλη, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ Β., Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., Καλαρρύτες, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΤΣΙΟΥΡΗΣ Ν., Δόξα Υπέρειας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α., Μυραϊκός, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΓΚΟΥΜΑΣ Γ., Γ. Ολύμπιος Λιβαδίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ., Όλυμπος Ολυμπιάδας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ Β., Ακαδημία Αχιλλέα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.