Βαθμολογία

Πρόβλημα στον «άσο» ο Τύρναβος

Ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος η πρώτη μεταγραφή…

Ο Τύρναβος έχει μπροστά του ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή (15:00) θα αγωνιστεί στον Βόλο όπου και θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό. Όπως και να έχει όμως η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είναι υποχρεωμένη να παλέψει και αυτό το ματς με στόχο να πάρει ότι καλύτερο.

Σίγουρα ο Τύρναβος δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να μαζέψει τους απαιτούμενους βαθμούς και νιώθει και αρκετά αδικημένος (δικαιολογημένα) σε αρκετά ματς, παρόλα αυτά υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξει το κλίμα και να επανέλθουν τα χαμόγελα.

Ένα πρόβλημα προέκυψε σήμερα το πρωί αφού στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας ο Δημήτρης Πρίφτης αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής. Ντάλλας ή Μάλτζαρης θα καλύψουν το κενό. Από εκεί και πέρα δεν είναι στα πλάνα για το ερχόμενο ματς οι τραυματίες Ποκόνγκ και Χαλούλος ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο Κισκαμπάνης.

Κοντά σε Λαμπρόπουλο!

Η ομάδα του Τυρνάβου αναμένεται να ενισχυθεί τον Ιανουάριο και μάλιστα έχει ξεκινήσει επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ πολύ κοντά στο να συνεχίσει στον Τύρναβο είναι ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Ιωσήφ Λαμπρόπουλος (γεννηθείς το 1988 στην Πάτρα) ο οποίος έχει περάσει από την Παναχαϊκή, τον Ιωνικό, τη Νίκη Βόλου, την ΑΕΛ Καλλονής, τον Πανηλειακό και από το καλοκαίρι είναι στην ομάδα της Λαμίας που αναμένεται να αποχωρήσει αφού δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τέλος ο Τύρναβος όπως διέρρευσε έχει έρθει σε επαφή με τον τερματοφύλακα Τάσο Καρακούτση που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, ενώ ομάδες Β’ Εθνικής όπως τα Χανιά και η Ερμιονίδα ενδιαφέρονται για τον Δημήτρη Πρίφτη.