Βαθμολογία

«Αδειάζει» το ρόστερ της ΑΕΛ

Τις επόμενες ημέρες, θα μειωθεί αισθητά το ρόστερ της ΑΕΛ, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει ένα κύμα φυγής ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, 7 με 8 ποδοσφαιριστές, θα αποτελέσουν παρελθόν από την «Βασίλισσα», ενώ αν προστεθούν και αυτοί που ήδη έχουν αποχωρήσει, τότε είναι μάλλον αβέβαιο το αν η ΑΕΛ καταφέρει να συμπληρώσει 18άδα στο παιχνίδι της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου, απέναντι στον Φωκικό. Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα κινηθεί κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται ως σέντερ φορ και πλάγιοι επιθετικοί.

Κανονικά ο Βερδού

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Βερδού αναμένεται να είναι στην διάθεση του Θωμά Γράφα. Ωστόσο, ο προπονητής της ΑΕΛ, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μουλόπουλο και Πινδώνη. Τέλος, ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ομάδας, που πήρε άδεια είναι ο Περίκο, που θα απουσιάσει από τις 23 έως και τις 29 Δεκεμβρίου, προκειμένου να παραστεί στην βάφτιση του παιδιού του.

Περί ιδιοκτησιακού

Στις 15 Δεκεμβρίου, περιμένουμε να πληροφορηθούμε περισσότερα σχετικά με την κίνηση των Λαρισαίων επιχειρηματιών, που θέλουν να αποκτήσουν την ΑΕΛ. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο θα περιμένουμε μέχρι την ημερομηνία που έθεσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας ως διορία για να δούμε αν υπάρξει κάποια αλλαγή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τότε θα γίνει η εν λόγω πρόταση.