Βαθμολογία

Η ΕΠΣΛ αποδέσμευσε τον προπονητή της Μικτής Νέων κ. Αργυρούλη

 Ο κ. Αργυρούλης ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας για την πρόταση που του έγινε από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, το μεσημέρι, στα γραφεία της Ένωσης, ύστερα από αίτημα ακρόασης του προπονητή της Μικτής ομάδας της ΕΠΣΛ κ. ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗ.
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Αργυρούλης ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας για την πρόταση που του έγινε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να αναλάβει θέση σ΄ αυτή.
Τα μέλη της Ε.Γ. αφού συζήτησαν διεξοδικά τα όσα τους ανέφερε ο Ενωσιακός προπονητής και αφού κοινή είναι η διαπίστωση και επιθυμία όλων ότι στο τοπικό ποδόσφαιρο προέχει η πορεία και καταξίωση της αγαπημένης όλων μας ΑΕΛ

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

• Αποδεσμεύει τον κ. Νίκο Αργυρούλη από τις υποχρεώσεις του ως προπονητής της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣΛ, τον απαλλάσσει από κάθε συμβατική υποχρέωσή του απέναντι στην Ένωση, σύμφωνα με το συμφωνητικό που υπογράφηκε στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 – 2015, τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στη Μικτή ομάδα των Νέων και του εύχεται κάθε επιθυμητή καταξίωση στη θέση που θα αναλάβει.