Βαθμολογία

Πανικός στον Σκαϊ...

Διευθυντή ειδήσεων ακούγεται ότι αναζητούν στον ΣΚΑΙ και όλοι αναρωτιούνται, ακόμη και να βρεθεί πώς θα μακροημερεύσει με τη Σία και τον Μπάμπη στα… πόδια του;

Πάντως ο Παύλος Τσίμας – λένε τώρα οι γνωρίζοντες, δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, παρά τη στροφή του σταθμού στον ΣΥΡΙΖΑ… διότι η θέση απαιτεί «hardcore» χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει ο χαμηλών τόνων δημοσιογράφος… Άλλωστε ο τρόπος που παίζεται το «παιχνίδι» στο κανάλι του Φαλήρου ξεπερνάει τα πρόσωπα και τους ρόλους τους. Ενδεικτική είναι η ιστορία που υποστηρίζει ότι καθημερινά πριν τη μεγάλη μεσημεριανή σύσκεψη για το δελτίο ειδήσεων, Σία και Μπάμπης προ-συνεννοούνται (έχοντας επεξεργαστεί τις οδηγίες της ιδιοκτησίας), με αποτέλεσμα όταν προσέρχονται στη σύσκεψη των δημοσιογράφων… διακριτικά και με απλές ματιές να απορρίπτουν ή να δίνουν το πράσινο φως σε θέματα και ρεπορτάζ! Με άλλα λόγια το παιχνίδι είναι στημένο, αφού η θεματολογία και οι κατευθύνσεις είναι δοσμένες από πριν!

Τέλος οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το μέλλον της συνεργασίας του Σταμάτη Μαλέλη με τον σταθμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη δημοσιογραφική του σχολή… Στην πραγματικότητα αυτό που κρατάει το στέλεχος ακόμη στο Φάληρο είναι το συμβόλαιο που έχει η σχολή με το κανάλι. Όταν αυτό εκπνεύσει τότε και ο Σταμάτης Μαλέλης θα αποχωρήσει κλείνοντας την πόρτα πίσω του!

Πηγή: tvnea.com