Βαθμολογία

Οι Γιατροί του Κόσμου στη Λάρισα

Το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας ΟΚΑΝΑ –«ΟΡΦΕΑΣ» φέρνει του Γιατρούς του Κόσμου στη Λάρισα. Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου ώρα 18.00, στην έναρξη του «Χριστουγεννιάτικου Παζαριού της Αγάπης», στο χώρο του «Εργαστηρίου Ζωής» (διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο της οδού Μανωλάκη 9) θα μεταβούν στη Λάρισα οι Γιατροί του Κόσμου προκειμένου να παραβρεθούν στην εκδήλωση και μάλιστα με την επίσημη παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου τους.

Το «Δένδρο της Αγάπης» που αποφάσισε το Κέντρο Πρόληψης σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου να δημιουργήσουν με κονσέρβες γάλατος, που τόση ανάγκη έχουν τα παιδιά του κόσμου, φέρνει στη Λάρισα την δραστήρια οργάνωση, που επιθυμεί να έρθει με την ευκαιρία αυτή σε επαφή με τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής, με στόχο να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για το έργο της.

Το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας καλεί τους πολίτες την Κυριακή 14/12 ώρα 6 το απόγευμα να είναι παρόντες και -όσοι έχουν τη δυνατότητα- να φέρουν μαζί τους ένα κουτί γάλα (κονσέρβα) προκειμένου να δημιουργηθεί το «Δέντρο της Αγάπης»

Πηγή: thessalianews.gr