Βαθμολογία

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά"

Σε δηλώσεις προχώρησε μετά την ήττα-αποκλεισμό από τα Τρίκαλα ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Κώστας Κατσάρας.

Αναλυτικά:

« Καταρχήν ευχαριστούμε τον Άγγελο για τα καλά του λόγια όσον αφορά την ομάδα μας και την φιλοξενία. Είναι δεύτερο παιχνίδι που παίζουμε εφέτος με τα Τρίκαλα και χάνουμε, προφανώς δεν είναι τυχαίο αυτό. Σίγουρα παίζαμε με μια πιο έμπειρη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερα τα Τρίκαλα και δίκαια γύρισαν το παιχνίδι. Εμείς από το πουθενά βάλαμε γκολ από ένα πλάγιο και κατόπιν δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι όσον αφορά τη δική μας αριστερή πλευρά.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων Μηνάς, μπράβο του, ήταν πάρα πολύ καλός και δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε όπως έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά δώσανε μεγάλες μάχες, μεγάλη ψυχή και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί κατάφεραν και έκλεισαν τα Τρίκαλα στο μισό γήπεδο, δεν είχαμε ωστόσο κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ πλην μίας. Υπάρχει ένα καθαρό χέρι σε μία φάση και θεωρώ πως είναι πέναλτι, ο επόπτης όμως έκανε μεγάλο λάθος κρίνοντας πως δεν ήταν.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα νέα μας παιδιά, από τους  Μπαμπάλη, Καλφούτζο, Μανακούσιο, Σενκάι. Έχουμε πολλά νέα παιδιά και θα συνεχίσουμε έτσι, θα βρούμε σύντομα το δρόμο μας, για να σωθούμε γρήγορα, καθότι αυτός είναι ο στόχος μας».