Βαθμολογία

"Κρατάμε τη νίκη και το κέρδος των τριών παιδιών"

Σε δηλώσεις προχώρησε αμέσως μετά την νίκη-πρόκριση επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο προπονητής των Τρικάλων, Άγγελος Διγκόζης.

Αναλυτικά:

 «Παίζαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, που νομίζω ότι για να περάσει από δω μια ομάδα με νίκη, έστω και αν αφορούσε το κύπελλο, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ. Ο Οικονόμος είναι μια ομάδα πολύ καλή, πάρα πολύ δουλεμένη ομάδα. Εμείς θέλαμε την πρόκριση γιατί το απαιτεί η ιστορία της ομάδας μας. Διαχειριστήκαμε την κούραση των ποδοσφαιριστών από τα συνεχόμενα παιχνίδια, βάζοντας τρία νέα παιδιά να παίξουν και αυτό νομίζω πως είναι το μεγάλο κέρδος σήμερα, πέραν της μεγάλης πρόκρισης. Μιλάω για τους Ρετζιλά, Μπασιάκα και Μηνά. Όσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ πως στα πρώτα 20 λεπτά δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για να βάλουμε ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε όμως και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το 22’. Αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά, βάζοντας τη μπάλα κάτω και προσπαθώντας να πλαγιοκοπήσουμε τον αντίπαλο, καθώς ευτυχήσαμε να βάλουμε δύο γκολ και μπορώ να πω ότι στο 2ο ημίχρονο, σε μία - δυο φάσεις, η ομάδα μου ήταν τυχερή μέχρι και το 90ο  λεπτό. Πάντως τις μεγαλύτερες ευκαιρίες , τα δύο τετ-α-τετ τα είχαμε εμείς και αυτό έγινε επειδή ο Οικονόμος ρίσκαρε και ήταν πολύ λογικό, γι αυτό εμείς βρήκαμε περισσότερους χώρους και κάναμε αυτές τις ευκαιρίες.

Κρατάμε η νίκη και το κέρδος των τριών παιδιών. Ευχαριστούμε τον Οικονόμο για τη φιλοξενία, και εύχομαι και πιστεύω να πετύχει το στόχο που έχει στο πρωτάθλημα».

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, απάντησε:

«Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, έχουμε δύο μέρες, το Σάββατο έχουμε ταξίδι, πρέπει να πάμε στη Φιλλιπιάδα για τη νίκη. Η ομάδα παίζει σ όλα τα παιχνίδια για τη νίκη και στο τέλος εύχομαι και πιστεύω να είμαστε εμείς αυτοί που θα ανέβουμε κατηγορία. Όσον αφορά για μεταγραφική ενίσχυση σε παίχτες τον Ιανουάριο, αφού και η Μπαρτσελόνα όπως δηλώνει χρειάζεται έναν – δυο παίχτες, σίγουρα θέλουμε κι εμείς».

Έδωσε επίσης την  εξής απάντηση σε ερώτηση σχετική με τα συναισθήματα που ένιωσε στο ίδιο γήπεδο, που πριν λίγα χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής του Οικονόμου και τώρα τον αντιμετώπισε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι σαν προπονητής:

« Είδα σήμερα στην Τσαριτσάνη πολλούς φίλους, πολλά αγαπημένα πρόσωπα, για 90' λεπτά όμως ήμασταν αντίπαλοι. Απλά σαν επαγγελματίας προπονητής που είμαι, ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου, πάντως το ξαναλέω, η φιλοξενία του Οικονόμου ήταν άψογη και τον ευχαριστούμε πολύ».