Βαθμολογία

Προβλημάτισαν ακόμα μια φορά οι Νέοι

Ακόμα μια ισοπαλία, αυτήν την φορά με σκορ 1-1 πήρε η Μικτή Ομάδα Νέων του Νομού μας, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης».

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ανάμεσα στις δύο ομάδες και χαρακτηριστικές είναι οι λιγοστές φάσεις και ευκαιρίες που έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες. Μάλιστα, τα δύο γκολ που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση, μπήκαν στα τελευταία λεπτά, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν ένα πεντάλεπτο αργότερα.

Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού, ήρθε στο 22ο λεπτό, όταν ο Θανάσης Κυρίτσης έκανε ένα φάουλ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε. Στο 31’ ο ίδιος παίκτης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Στο 44ο λεπτό, η ομάδα της Μαγνησίας απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Τζοβάρας έκανε ένα σουτ, ο Σκούρας απέκρουσε ασταθώς και στην συνέχεια ο Λιάκος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Θανάσης Κυρίτσης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Σπηλιόπουλος απέκρουσε στο 52ο λεπτό. Στο 67’ ο Τζοβάρας δοκίμασε ένα σουτ, αλλά ο Σκούρας απέκρουσε, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κώτσιας μεταβίβασε την μπάλα στον Τσιάτα, που δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε.

Στο 83ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κώτσιας έβγαλε μια ωραία μπαλιά για τον Κακαράντζα και αυτός έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά η χαρά κράτησε λίγο για τους παίκτες του Νίκου Αργυρούλη, καθώς στο 87’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λιάκο, που στην συνέχεια αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, λόγω του ότι έβγαλε την φανέλα του για να πανηγυρίσει.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Νίκος Αργυρούλης): Σκούρας, Μπάμης, Μπασαγιάννης(76’ Κακαράντζας), Μάρης, Κατσιαρός, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Α., Φλώρος(46’ Γιαννακός), Τσιάτας, Κώτσιας, Γκατζούλης(88’ Ντανίκας).

Μικτή Νέων ΕΠΣ Θεσσαλίας(Γιώργος Γάτος): Σπηλιόπουλος, Κρανιάς, Κόκκαλης(58’ Μασούρας), Καραδήμητρος, Μπαλαμώτης(85’ Μωϋσίδης), Τσάμης, Σαμαράς, Τσιάνος, Φιλίππου(38’ Λιάκος), Σαλαμούρας, Τζοβάρας.

Γιώργος Μητσιούλης