Βαθμολογία

Νίκη πρόκριση για τον Δωτιέα!

Με γκολ του Κατσίκη το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου πέρασε από την Φιλιππιάδα

Ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε με ένα γκολ του Κατσίκη να πάρει τη νίκη – πρόκριση στην Φιλιππιάδα απέναντι στον Εθνικό, για τον θεσμό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και έγινε σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στο 11΄ κόρνερ του Τσιρογιάννη και ο Κατσίκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιαράβα. Στο 19΄ πλασέ του Πάνου από καλή θέση άουτ. Στο 33΄ και 34΄ ο Σταυράκης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Γατσέλου και Τσακανίκα. Στο 44΄ ο Τσατσαλίδης από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν διαδρόμους και έτσι, κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα. Στο 48΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Τσατσαλίδη άουτ. Στο 90΄ ο Μασέτα μόνος του από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε την ομάδα της Αγιάς νικήτρια και σίγουρα έχει πλέον ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Γιαννούλης, Πάνος, Λέντζος (79΄Μασέτα), Κολιός Γ. (55΄Κολιάκης), Βέργος (32΄Τσακανίκας), Μπενίσκος, Γήτας, Θεοδώρου.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κόκκας, Δημολιός, Κουρδής, Τσατσαλίδης (90΄Περδίκης), Ντάκουλας, Λάιος (89΄Τσάκαλι), Τσιρογιάννης (73΄Σωτηρόπουλος), Κατσίκης.

Διαιτητής: Κολυτάς (Κέρκυρας). Βοηθοί: Γραικός-Σκορδίλης (Κέρκυρας).

Στοιχεία και φωτογραφία από το sportsnow.gr