Βαθμολογία

Ιστορική νίκη για την ΑΕΛ

Ιστορική νίκη στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, πέτυχε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, μέσα στο AEL FC ARENA. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου, η ΑΕΛ επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Κένταυρου Λάρισας, μπροστά σε περίπου 500 άτομα που ήρθαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Τα δύο γκολ για την ΑΕΛ πέτυχε η Μαρία Χριστοφορίδη. Ένα στο πρώτο ημίχρονο μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και το άλλο στο δεύτερο ημίχρονο σε μία αντεπίθεση. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις με την ΑΕΛ να υπερισχύει του αντιπάλου της ο οποίος έπαιξε με πολύ πάθος και δύναμη. Το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου της ΑΕΛ έφερε δύσκολες φάσεις για τον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος τελικά έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες. Την πρώτη στην Χατζηλιόντα για ένα μαρκάρισμα στο κέντρο και τις άλλες δύο κόκκινες κάρτες - από μία σε κάθε ομάδα - πάλι για ένα μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου στο 93' λεπτό του αγώνα.

Για την ΑΕΛ: Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Λιάγγα Δ., Κούκου, Τσία, Πούλιου, Βοϊκλή, Χαυζηλιόντα, Φερεντίνου, Χριστοφορίδη, Σιμούλη, Ακριβούλη.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσούκα, Σωτηριάδη, Κατσιώτη
Ενώ στον πάγκο βρέθηκαν: Θάνου, Σάρρου, Λιάγγα Χρ., Παπατριανταφύλλου

Η ομάδα της ΑΕΛ αυτή την εβδομάδα προετοιμάζεται για το εξ αναβολής παιχνίδι που θα γίνει αυτή τη Κυριακή 14/12/2014, μέσα στην Καλαμπάκα, με τον Α.Σ. Μετέωρα στα πλαίσια της 1η αγωνιστικής. Παρά τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν μετά τις αποβολές ο προπονητής της ομάδας δείχνει αισιόδοξος ότι η ΑΕΛ θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης αυτό το Σάββατο 13/12/2014, η Ακαδημία κοριτσιών της ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΙΚΑΡΟΣ μία ομάδα κοριτσιών από το δημοτικό σχολείο Αργυροπουλίου.

Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του αγώνα στο AEL FC ARENA, όπως και τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε εκεί και υποστήριξε την ομάδα.