Βαθμολογία

Σιμεόνε: «Περιμένω την καλύτερη δυνατή Γιουβέντους»

Η Γιουβέντους υποδέχεται σήμερα την Ατλέτικο Μαδρίτης για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Σιμεόνε τόνισε ότι αναμένει πολύ δυνατούς τους Ιταλούς.

Μεγάλο σεβασμό δείχνει να έχει ο Ντιέγκο Σιμεόνε προς την Γιουβέντους, καθώς με αφορμή το αποψινό παιχνίδι της Ατλέτικο στο Τορίνο δήλωσε πως περιμένει τους καλύτερους «μπιανκονέρι» των τελευταίων ετών.

«Και οι δύο ομάδες χρειάζονται αυτό το παιχνίδι, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Για αυτόν τον λόγο περιμένω την καλύτερη δυνατή Γιουβέντους των τελευταίων ετών, επειδή χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι ώστε να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Εν συνεχεία υπογράμμισε πως η «Μεγάλη Κυρία» διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να παίρνουν τέτοια παιχνίδια, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Αντρέα Πίρλο, λέγοντας ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Στο τέλος ρωτήθηκε και για την απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να αποκλείσει τους 17 οπαδούς που έβριζαν την Μπαρτσελόνα, τον Μέσι και την Καταλονία και απάντησε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Γιουβέντους».