Βαθμολογία

Βρύζας: «Θα μπορούσε να με αντικαταστήσει ο Κρόιφ, αλλά…»

Ο Ζήσης Βρύζας μίλησε στον Τύπο του Ισραήλ για τις φήμες περί αντικατάστασής του από τον τεχνικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Τζόρντι Κρόιφ.

Οι φήμες περί αντικατάστασης του Ζήση Βρύζα από τον Τζόρντι Κρόιφ σίγουρα έχουν φτάσει στα αυτιά του πρώτου και κλήθηκε να τις σχολιάσει μιλώντας σε ιστοσελίδα του Ισραήλ (one.co.il).

«Ο Τζόρντι κάνει τη δουλειά του και την κάνει καλά. Τον εκτιμώ και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο. Άκουσα μόνο καλά λόγια γι' αυτόν από τον Ιάκωβο Αγγελίδη. Αλλά σχετικά με αυτά που γράφουν, δεν γνωρίζω κάτι και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Κάνω τη δουλειά μου ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αυτό είναι το μέλημά μου. Από τότε που ήρθε νέος ιδιοκτήτης στον ΠΑΟΚ γράφονται πάρα πολλά, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Δεν είναι ρόλος μου να σχολιάζω τα δημοσιεύματα και να απαντώ σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, δεν νομίζω ότι αυτές οι φήμες έχουν βάση. Αλλά, ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι είναι όχι. Ως σύλλογος, δεν έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα το ενδεχόμενο να με αντικαταστήσει ο Ζόρντι Κρόιφ. Θα μπορούσε να είναι σίγουρα υποψήφιος, σε μία τέτοιου είδους συζήτηση μεταξύ ιδιοκτήτη και προέδρου. Δεν ξέρω, όμως, τι έχουν στο μυαλό τους και αν αυτή η ιδέα μπήκε πέρασε από το μυαλό τους. Δεν μου έχει ειπωθεί τίποτα σχετικό με αυτό», τόνισε ο Ζήσης Βρύζας.

Παράλληλα έδειξε προετοιμασμένος για όλα. «Ήμουν 20 χρόνια ενεργός ποδοσφαιριστής, μετά έπιασα δουλειά στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο. Ξέρω ότι αυτό είναι πολύ ρευστό επάγγελμα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το αύριο και πάντα ξέρεις ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για να έρθει και να σε αντικαταστήσει κάποιος. Δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί, γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δεν έχω συμβόλαιο, δεν κάνω συμφωνίες με συμβόλαια».

Όσο για τη συνεργασία με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τόνισε: «Μ' αρέσει ο Ιάκωβος Αγγελίδης και οι αλλαγές που κάνει και πιστεύω ότι είναι σημαντικό που ο ιδιοκτήτης επέλεξε ένα τέτοιο άνθρωπο για να προχωρήσει το πρότζεκτ του στην ομάδα. Κάνουμε πρόοδο και βήματα για να φθάσουμε σε ένα καλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Στη συνέχεια διέψευσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό αμυντικό της Μακάμπι, Κάρλος Γκαρθία. «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από μέρους μας. Εκτιμούμε τον παίκτη, αλλά δεν είναι αλήθεια αυτά που λέγονται. Διάβασα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι ήταν υποψήφιος και ότι τον προσεγγίσαμε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια και είναι σημαντικό να το πω», ξεκαθάρισε.

Πάντως η αγορά του Ισραήλ απασχολεί τον ΠΑΟΚ, όπως φάνηκε και από την απόκτηση του Γκολάσα. «Υπάρχουν Ισραηλινοί παίκτες τους οποίους παρακολουθούμε, όπως βέβαια και άλλους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρει κανείς τι θα φέρει το μέλλον, αλλά σαφώς και μας ενδιαφέρουν οι παίκτες που προέρχονται από το Ισραήλ. Για τον Γκολάσα αυτό που έχω να πω είναι ότι αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο. Χρειάζεται το χρόνο του γιατί δεν είχε αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε αρκετά ματς, ικανοποιητικό χρόνο. Φαίνεται ότι εξελίσσεται και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα».