Βαθμολογία

Στην έξοδο ο Σκαθαρούδης!

Πρόωρο και μάλλον άδοξο αναμένεται να είναι το «τέλος» του ποδοσφαιριστή του Τυρνάβου Γιώργου Σκαθαρούδη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την συνεργασία του με την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι αποκτήθηκε από αρχές καλοκαιριού και έχοντας πίσω του μια γεμάτη χρονιά στην Ζάκυνθο με επιτυχίες. Το νεαρό της ηλικίας του (22) σε συνδυασμό με τα όσα είχε δείξει πέρυσι όταν και αγωνιζόταν στην ομάδα του Ιονίου, έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας του Τυρνάβου να θέλουν όσο τίποτα να τον κάνουν δικό τους!

Ο ποδοσφαιριστής λοιπόν ήρθε στον Τύρναβο, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να βρει έναν ρυθμό με συνεχόμενα παιχνίδια και να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές του δυνατότητες. Όπως λοιπόν προκύπτει από το ρεπορτάζ ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να είναι σε ομάδα που θα παίζει και μάλλον τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν συνάντηση ώστε να χωρίσουν φιλικά.

Σίγουρα ο παίκτης ήρθε στην ομάδα με πολλές περγαμηνές αλλά δεν ευτύχησε να τις δείξει και μάλλον κάπως έτσι θα τερματίσει τη συνεργασία του, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.  

Χρήστος Γκατζούλης