Βαθμολογία

Χαρέιντε: «Ώρα να χάσει ο Ολυμπιακός»

Ο Άγκε Χαρέιντε ξαναπροκαλεί τον Ολυμπιακό. «Κάθε χρόνο χάνουν ένα ματς Champions League στην έδρα τους. Ήρθε η ώρα», τόνισε ο προπονητής της Μάλμε εν όψει του αγώνα της Τρίτης.

Παίζει καλά το παιχνίδι της πρόκλησης ο Άγκε Χαρέιντε. Μετά τα όσα προκλητικά είχε πει πριν τον πρώτο αγώνα στη Σουηδία, ο προπονητής της Μάλμε «ξαναχτύπησε» εν όψει της… ρεβάνς με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο.

«Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόνο να χάσει κι αυτό είναι πολύ καλό για μας. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει την πίεση. Έχασαν από τον ΠΑΟΚ και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα τους το Σάββατο. Μπορεί να νιώθουν κάποια ανασφάλεια. Έχουν τη συνήθεια να χάνουν κάθε χρόνο ένα ματς στην έδρα τους στο Champions League και μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να χάσουν την Τρίτη», τόνισε ο Νορβηγός προπονητής.

Παράλληλα, αποκάλυψε: «Έχω ένα μυστικό που μπορεί να χρησιμοποιήσω. Το σκέφτηκα πολύ πριν το χρησιμοποιήσω. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει», ενώ για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, που από τις αρχές Νοεμβρίου δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, είπε: «Όλοι οι παίκτες μου είναι ετοιμοπόλεμοι. Το ιατρικό τιμ και οι γυμναστές έκαναν πολύ σημαντική προσπάθεια στη διάρκεια της απραξίας μας για να τους κρατήσουν σε καλή κατάσταση».

Σημειώνεται πως η Μάλμε μόνο με νίκη καταλαμβάνει την τρίτη θέση που οδηγεί στους «32» του Europa League. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι τέταρτη.

Η αποστολή της Μάλμε, που δεν έχει απουσίες, είναι η ακόλουθη: Ρόμπιν Όλσεν, Ζλάταν Αζίνοβιτς, Άντον Τίνερχολμ, Ματίας Κόντσα, Μάρκους Χάλστι, Φίλιπ Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Πα Κονάτε, Σίμον Κρόον, Μάγκνους Έρικσον, Ενόκ Κόφι Αντού, Εμίλ Φόρσμπεργκ, Έρνταλ Ράκιπ, Σίμον Τερν, Μάρκους Ρόζενμπεργκ, Άιζακ Κίσε Τέλιν, Πάβελ Κιμπίτσκι, Άγκον Μεχμέτι.