Βαθμολογία

Με οπαδούς η Μάλμε στον Πειραιά

Το βράδυ της Τρίτης (9/12, 21:45) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μάλμε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες θα κυνηγήσουν τη νίκη ελπίζοντας πως στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, αυτό ανάμεσα Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Πρωταθλητές Ισπανίας θα επικρατήσουν των "μπιανκονέρι". Σενάριο το οποίο δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στον Ολυμπιακό για τον γύρο των "16" της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που στο Τορίνο υπάρξει θετικό αποτέλεσμα για την Γιουβέντους, τότε ο Ολυμπιακός πρέπει απλά να μην χάσει από την Μάλμε στο Φάληρο για να συνεχίσει έστω στο Europa League την άνοιξη. Κάτι που θα πετύχει με την σειρά της η Μάλμε αν πάρει αυτή τη νίκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφήνοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τους Πειραιώτες.

Οι Πρωταθλητές Σουηδίας θα έχουν στο πλευρό και 410 οπαδούς τους, όπως ενημέρωσαν επίσημα τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί της Μάλμε θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 27 του Φαληρικού γηπέδου, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας τους για το τρίποντο απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

Για την αναμέτρηση της Τρίτης έχουν απομείνει περίπου 6000 εισιτήρια, η διάθεση των οποίων συνεχίζεται το πρωί της Δευτέρας (8/12) τόσο από τα εκδοτήρια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όσο και μέσω ίντερνετ.