Βαθμολογία

Σκέφτονται την έφεση στη Σουόνσι

Έφεση για την αποβολή του Λούκας Φαμπιάνσκι στην ήττα με σκορ 3-1 από την Γουέστ Χαμ ενδέχεται να κάνει η Σουόνσι σύμφωνα με τον Γκάρι Μονκ, ο οποίος παράλληλα χαρακτήρισε την παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι ως μία από τις χειρότερες στην σεζόν.

«Είναι προφανές ότι χρησιμοποίησε το χέρι του για να περάσει από τον Λούκας. Νομίζω ότι ο διαιτητής είχε πάρει την απόφασή του και θα τον απέβαλε έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν είδε το χέρι ή όχι, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο γι’ αυτό. Είναι ενδιαφέρον όταν το βλέπεις. Είναι προφανές ότι πέρασε επειδή έβαλε το χέρι του.

Δεν ξέρω αν θα γίνει έφεση ή όχι. Πρέπει να το κοιτάξουμε. Θα κάτσουμε και θα το σκεφτούμε. Αν τα πράγματα γίνονταν κατευθείαν θα κάναμε, αλλά με τα σημερινά δεδομένα πρέπει πρώτα να το εξετάσουμε» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των «κύκνων» όσον αφορά την ενέργεια του Ντιαφρά Σακό που έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους και στην συνέχεια προσέθεσε:

«Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τους πλησιάσαμε καν σε απόδοση. Είναι η πρώτη φορά στην σεζόν που μπορώ να πω κάτι για την ομάδα μου. Σε κάθε άλλο παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ήμασταν πολύ κοντά στον αντίπαλο, ειδικά εκτός έδρας, αλλά δεν δείξαμε κάτι τέτοιο σήμερα. Τα αμυντικά λάθη μας κόστισαν. Είναι αρκετά αστείο, αλλά μετά την αποβολή παίξαμε καλύτερα. Ωστόσο δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να κάνουμε κάτι τέτοιο. Έπρεπε να αντιδράσουμε νωρίτερα. Αν αξίζαμε κάτι παραπάνω; Για μένα, όχι».