Βαθμολογία

Τον «κεραυνοβόλησε» στην έδρα του

Νίκη με σκορ 1-3 πήρε ο Κεραυνός Δένδρων, μέσα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», απέναντι στον Ιπποκράτη Λάρισας, που ωστόσο παρατάχτηκε με απουσίες αρκετών βασικών παικτών. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Στο 14’, ο Τσούτσος έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Ιπποκράτης απάντησε στο 33ο λεπτό, όταν ο Κιούσης επιχείρησε ένα σουτ από αριστερά, όμως σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Η επόμενη καλή στιγμή καταγράφεται στο 45ο λεπτό, όταν ο Γκάτης έκανε ένα σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ωστόσο, στην επόμενη φάση, τα Δένδρα άνοιξαν το σκορ, όταν ο Τσιάτας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλιτσάκη.

Στο 52’ ο Ιπποκράτης θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως το σουτ του Τσουμάνη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το δεύτερο γκολ για τα Δένδρα, ήρθε στο 65’, όταν ο Γκάτης βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε του σουτ, με τον τερματοφύλακα του Ιπποκράτη να αποκρούει, στην συνέχεια όμως ο Τσούτσος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Ιπποκράτης κατάφερε να μειώσει και να αναπτερώσει έτσι τις όποιες ελπίδες του για κάτι καλό, όταν στο 75’ ο Μικερτζής με απευθείας φάουλ, έκανε το 1-2. Τελικά, τα Δένδρα πέτυχαν κι άλλο γκολ, λίγο πριν το φινάλε, με τον Κατσιαβριά να σημειώνει το τελικό 1-3.

Ιπποκράτης( Γιάννης Εμμανουήλ): Βλητσάκης(46’ Γεωργιάδης λ.τ.), Τσουμάνης, Κατσογιάννης, Κουμαντζέλης, Κώτσιας (35’ Ρώμνιος λ.τ.), Τζιόγκας, Μαρκολέφας(65’ Μπατζογιάννης), Μπούζο, Μικερτζής, Κιούσης, Ροκούδης.

Κεραυνός Δένδρων(Φάνης Μπατραλέξης): Κωστόπουλος(39’ Τασιούλας λ.τ.), Καλαμάς, Παπαοικονόμου(70’ Μπακού), Μπαλογιάννης, Ζώγκος, Τσένης, Μαργαρίτης, Σκριάπας, Τσούτσος, Γκάτης(67’ Κατσιαβριάς), Τσιάτας.

Γιώργος Μητσιούλης