Βαθμολογία

«Θύελλα» στον βούρκο

Η Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Βρυότοπο με σκορ 3-1, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι με την νίκη αυτήν παρέμειναν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ υπενθυμίζουμε πως έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το σκορ για την Θύελλα, άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ο Τάμπλης, κάνοντας το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε και πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα, ο Άγγελος Λέτσιος, έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τον Βρυότοπο, κάνοντας το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ξεφτέρης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-1, ενώ στο 75’ ο Παρασκευάς Βαλιάκος, ολοκλήρωσε την νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Βρυοτόπου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν και αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου(Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Τάμπλης(70’ Παναγιώτου), Γεωργάκης, Μητούλας, Λυμπίκης(47’ Βαλιάκος Π.), Παππάς, Γραμμένος, Ξεφτέρης, Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Α.(81’ Μπρέλλας), Σαπουνάς.

Βρυότοπος(Βασίλης Γιοβανόπουλος): Μάνος, Δαλακούρας(85’ Χατζηλιώντας), Τζιαρτζιάνης, Γκαμέτσας(73’ Σπυρόπουλος), Κανάκης, Λέτσιος Γ., Λέτσιος Αγγ., Ψύρρας, Μπιζιώτας(46’ Φιλιππίδης), Μανδραβέλης, Δεληχρήστος.

Γιώργος Μητσιούλης