Βαθμολογία

Μοιρασμένο παι(Χ)νίδι

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Θύελλα Ελάτειας και τον Όλυμπο Καρυάς, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι αν και κατάφεραν να προηγηθούν, είδαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίζουν και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πετύχουν γκολ. Για τους γηπεδούχους, ευκαιρίες έχασαν οι Μπλιώνας, Γουγουλιάς, Κίτσιος Γ. και Σδράγκας, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Αλεξόπουλος Α., Δάσσιος Χ. και Δάσσιος Ορ. δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι με τον Αλεξόπουλο Στ., μιας και ο Κουτσουρούμπας απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κίτσιος έβγαλε μια μπαλιά για τον Γουγουλιά, αυτός έδωσε στον Σδράγκα και ο τελευταίος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι και το 80ο λεπτό, όταν ο Καραγκόγκος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και σημείωσε το 1-1.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Κουτσουρούμπας, Πιτσιάβας, Γεωργαντζιάς, Γουγουλιάς, Στογιάννης, Κοσμάνος, Πάσχος, Ζάρρας Μ.(46’ Ζάρρας Β.), Μπλιώνας(80’ Καραγιώργος), Κίτσιος Γ., Σδράγκας.

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Γρ., Στεργιούλας Π., Καβαρατζής, Αλεξόπουλος Στ.(60’ Καραγκόγκος), Δάσσιος Κ., Μανούσιος Δ.(87’ Κελέκης), Αλεξόπουλος Αχ.(88’ Δημητρίου), Δάσσιος Ορ.

Γιώργος Μητσιούλης