Βαθμολογία

Επιτέλους νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς!

Ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε επιτέλους να πανηγυρίσει τη νίκη την Κυριακή το μεσημέρι στα Λευκάδια της Νάουσας κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-5. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα μιλάει από μόνο του, αν και το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο Δωτιέας σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο με τον ίδιο παίκτη τον Τσατσαλίδη, μάλιστα το τρίτο γκολ σημειώθηκε με πέναλτι. Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη με τον Δωτιέα να σημειώνει άλλα δύο γκολ με τους Κατσίκη και Κουβελά.

Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια τονωτική ένεση ενόψει της συνέχειας και όλοι στον Δωτιέα ευελπιστούν σε ένα νέο ξεκίνημα και ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Λευκάδια (Κάκογλου): Βόλτσης, Παπαδόπουλος, Κατσούλης, Αθανασιάδης, Αργυρόπουλος, Γιώτας, Πέτκος (55’ Σαρίδης), Τάσσο, Παρσόπουλος, Ασλαμπάλογλου (66’ Παπαδόπουλος Λ.), Γκελοσάνι (57’ Νεστοπουλος).

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Λάϊος, Δημολιός, Κόκκας, Κοκίνης (60’ Τσακάλι), Κουρδής, Ντακούλας, Κατσίκης (65’ Περδίκης), Τσιρογιάννης (70’ Σελήνης), Κουβελάς, Τσατσαλίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσετσίλας, Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών).