Βαθμολογία

«Μίλησε» το φαβορί

Ο πρωτοπόρος στον 3ο Όμιλο Όλυμπος Γόννων, πέρασε με σκορ 1-4 από την έδρα του ουραγού Ηρακλή Πλατανουλίων. Η ομάδα των Γόννων, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για ένα πέναλτι, που θεωρούν πως δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Άλμπαν.

Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν στο 61’ ο Ριζούλης, έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντόι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 65’ οι Γόννοι κέρδισαν ένα πέναλτι, σε ανατροπή του Ντόντου, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Καραναστάσης, όμως ο Κουμαντζέλης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 68’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με κεφαλιά του Κώστα Ματράκη. Ο Καραδούκας έκανε το 1-3 στο 75’, ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Γραβάνης διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Γόννοι είχαν ένα δοκάρι με τον Ντόι, στο 84ο λεπτό.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιώργος Ματράκης): Κουμαντζέλης, Παπαλέξης, Καρκατζιάς(80’ Παπαζήσης), Ματράκης Κ., Δαούτης(50’ Αλεξούλης λ.τ.), Παπαδόπουλος, Κωστίμπας, Τσοπάνογλου, Ζαμπόγιας, Κουκουτάρας(40’ Πινιάρης λ.τ.), Άλμπαν.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Μούργκας, Γραβάνης, Τσιαπλές, Μαργκεκάι, Τσούγιας, Ντόι, Ντόντος(86’ Μάντζιαρης), Καλούσης(68’ Καραδούκας), Καναβούρας(78’ Τσιόπας), Ριζούλης.

Γιώργος Μητσιούλης