Βαθμολογία

Δεν άφησε περιθώρια ο Ροδιακός

Επιβλητική νίκη πήρε ο Ροδιακός, αφού κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα του τους Λύκους, με το εντυπωσιακό 5-0 και συνέχισε να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Το σκορ τα λέει όλα και δεν επιδέχεται ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς η ομάδα της Ροδιάς ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και έφτασε άξια στην νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι πέρα από ένα δοκάρι με τον Λιντζερίνο στο 15ο λεπτό, δεν έχουν να επιδείξουν κάτι περισσότερο από ευκαιρίες. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 14’ με τον Γαλάρα. Στο 27ο λεπτό ο Ρόκα με σουτ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Στο 36’ ο Γαλάρας έκανε το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τόρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 54’, ενώ ο Μπαλκουράς έκανε το 4-0 στο 63ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Νίκου Αλεξούλη, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 72ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ροδιακός είχε ακόμα ένα δοκάρι στο 79ο λεπτό με τον Δράμη.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Σπάχος, Γκαμπέτας(46’ Γεροστέργιος), Φετάου, Τσιόγκας, Μπαλκουράς, Καλέσης, Ρόκα, Τόρης(72’ Δράμης), Γαλάρας(51’ Κάγιο).

Λύκοι(Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μπουρονίκος, Ντριβαλάς, Χατζηαντωνίου, Τζούμπικας(55’ Τσολιάνος), Ρομπέρτο, Σπανός, Καψάλης, Γωργούλας, Μήτρος(70’ Μάνης), Έρικ, Λιντζερίνο.

Γιώργος Μητσιούλης