Βαθμολογία

Διπλό από ημίχρονο για την ΑΕΚ

Πιο εύκολα από ότι θα περίμενε ξεπέρασε το εμπόδιο των Ατρομήτων η ΑΕ Κιλελέρ. Οι κιτρινόμαυροι που είχαν ηττηθεί τον περασμένο Μάρτιο από την ομάδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα, πήραν ουσιαστικά την "εκδίκηση" τους, επικρατώντας με 2-0 στο "Γ. Μητσιμπόνας", αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο λασπωμένος αγωνιστικός χώρος που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 10', όταν ο Τσαμπάζης με πλασέ, εκμεταλλευόμενος το σουτ του Γουρνάρη που κόλλησε στην λάσπη, πέτυχε το 0-1.

Οι Ατρόμητοι απάντησαν με ευκαιρία στο 14', με την κεφαλιά του Κόκκινου έπειτα από κόρνερ του Νταφόπουλου να περνά μόλις άουτ.

Το Κιλελέρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει σε δεύτερο γκολ στο 26', με τον Στεφούδη να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Τσαμπάζη και τον Κοκότσικα στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Το 0-2 έγινε τελικά στο 37', όταν ο Γούσης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Στεφούδη και απλοποίησε το έργο της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι έγιναν και πάλι απειλητικοί στο 45', αλλά το μακρινό βολέ του Τόπη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γκιέμα.

Στο δεύτερο μέρος το Κιλελέρ έκανε απλή διαχείριση του σκορ και ως συνέπεια δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις. Στο 68' οι Ατρόμητοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Κωστούλα μετά από σέντρα του Τσάκουλη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 78' η ομάδα του Κιλελέρ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Γούσης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

Το αριθμητικό μειονέκτημα πάντως δεν έδειξε να επηρεάζει τους φιλοξενούμενους που λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο γκολ, όμως ο Στεφούδης σταμάτησε την κεφαλιά του Αποστόλη Ζιόμπουρα και το 0-2 ήταν το τελικό σκορ.

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Μάρης, Κοντομάνος, Τσάκουλης, Τόπης (65' Καραδούκας), Κόκκινος, Νταφόπουλος, Σκωτεινιώτης, Γερακίνης (58' Ιωαννίδης), Ζιάκας (74' Αλεξόπουλος), Κωστούλας.

ΑΕ Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Γκέμας, Μπαλάς, Θεοδωρόπουλος, Ζιόμπουρας Αθ. (65' Ζιόμπουρας Απ.), Φιλοκώστας, Γούσης, Χατζόπουλος, Γουρνάρης, Κοκότσικας, Κασσιός (86' Νασιούλας), Τσαμπάζης (71' Χατζηλαδάς).

Διαιτητές: Γιάντσης Δ., Κοτρώτσος Δ., Θωμάς Δ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης