Βαθμολογία

Γράφας: «Νικήσαμε δίκαια»

Μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Αιγινιακό το λόγο πήραν οι δύο τεχνικοί ο Θωμάς Γράφας και ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Σουάνης και Λιόλιος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Γράφας: «Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς σήμερα. Ήταν ένα κομβικό ματς γιατί προερχόμασταν από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα από άποψη πίεσης αλλά τα καταφέραμε πολύ καλά. Νικήσαμε δίκαια και θα μπορούσαμε να αυξήσουμε το δείκτη του σκορ. Ο Αιγινιακός μας έκανε μια φάση μόνο διότι ήμασταν άριστοι τακτικά. Δουλειά, δουλειά και μόνο αυτό από εδώ και πέρα για να πετύχουμε το στόχο μας.

- Είναι σωστό για μια ομάδα σαν την ΑΕΛ να παίζει από τα μέσα του ημιχρόνου με τόσο αμυντικούς προσανατολισμούς;

«Τσάμπιονς Λιγκ βλέπετε; Η Τσέλσι,η Ρεάλ και η Μπάγερν παίζουν το ίδιο παιχνίδι με εμάς.Έτσι ακριβώς είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο.Με συγχωρείται που παίξαμε έτσι σήμερα και κερδίσαμε. Άλλη φορά θα σας κάνω το χατίρι να κρατάω μέσα Περίκο και Σουάνη και να χάνουμε!».

Διαμαντόπουλος: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που είναι πολύ καλές. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια στιγμή αδράνειας κάνοντας τακτικά λάθη τα οποία πρέπει να τα προσέξουμε και να δουλέψουμε πολύ πάνω στην τακτική. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ και πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι στην επίθεση. Καλή επιτυχία στην Λάρισα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο της».

Λιόλιος: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια πιέσαμε μέχρι το τέλος και δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και ήταν κρίμα που χάσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ από εδώ και πέρα και θα καλύψουμε πιστεύω το χαμένο έδαφος».

Σουάνης: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς σήμερα. Τα δώσαμε όλα και δίκαια νικήσαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δύσκολη συνέχεια και να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».