Βαθμολογία

Το πήρε παρά τις απουσίες

Σπουδαία νίκη πήρε ο Φαλανιακός, μέσα στην έδρα του Ηρακλή Χάλκης, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 0-3 και έφτασε έτσι τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Φαλάνης, είχε στο αρχικό της σχήμα αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, διότι υπήρχαν πολλές απουσίες από τους βασικούς. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας Φεραίος Γιαννακός, δικαιώθηκε για τις επιλογές του, καθώς είδε την ομάδα του να κερδίζει έναν αντίπαλο που βρίσκεται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Καρυώτης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 7’ ο Αλεξανδρός έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε όμως στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κωνστάντου. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, με τους Τζατζάκη, Ρέψη, Χρήστο και Σωτήρη Βογιατζή να χάνουν ευκαιρίες. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Αλεξανδρή, Καρυώτη και Σακελλαρίου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φαλανιακός συνέχισε να πιέζει και έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Μπλέντι εκτέλεσε ένα φάουλ στο 68ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνστάντου, σημειώνοντας το 0-2. Στο 75’ ο Ιγγλέζος, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Τέλος, η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Φαλανιακού, αφιερώνουν την νίκη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που γιόρταζαν χθες, Νίκο Καρυώτη, Νίκο Βαρσάμη και Νίκο Κολοβό.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Κωνστάντος, Βογιατζής Σ.(75’ Τσίρκας), Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Ζησάκης, Γούπος(55’ Ρέψης), Βογιατζής Χ., Τζατζάκης(70’ Τσιλιάκος), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Πανταζής Γ., Βαρσάμης, Λιλολάρι, Μπλέντι, Σακελλαρίου(46’ Πανταζής Θ. λ.τ.), Κόκκινος, Αλεξανδρής(80’ Κακαράντζας), Καρυώτης(60’ Ιγγλέζος).

Γιώργος Μητσιούλης