Βαθμολογία

«Άστραψε» ο Σουλτούκης

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε μέσα στο γήπεδο της Φαλάνης, η Αστραπή Νέας Πολιτείας, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Σμόλικα για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν είχε αρκετές φάσεις, ενώ στηρίχτηκε στην δύναμη.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν κυρίως με τον Δάσσιο στο πρώτο μέρος, ενώ Σουλτούκης, Αποστόλου και Καψιώχας έχασαν ευκαιρίες για την ομάδα της Λάρισας. Στο 47ο λεπτό, ο Κόκκινος είχε δοκάρι για τον Σμόλικα, ενώ στην συνέχεια, δημιούργησε και η Αστραπή κάποιες ευκαιρίες.

Τελικά, στο 72ο λεπτό ο Σουλτούκης έκανε με σουτ το 0-1, που έμελε να παραμείνει μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο Τσιρόπουλος είχε μια καλή ευκαιρία στο 80’ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ήταν άστοχος.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Λιανός, Μανιώτης, Νεστορίδης, Τανάγιας Χρ.(78’ Κόκρας), Χατζηγιάννης, Κωφός(70’ Μπαρούτας), Πατσής(60’ Τσιρόπουλος), Κόκκινος, Δάσσιος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Καψιώχας(90’+2’ Αρσένης), Παπαμάνος, Χασιώτης, Φλώρος, Καλτσάς, Μπατζέλας, Σουλτούκης(89’ Ψωμολιάς), Κυριάκος(90’ Κολιοφούτης), Αποστόλου.

Γιώργος Μητσιούλης