Βαθμολογία

Ήττα με πολλά παράπονα για τον Οικονόμο!

Βαριά ήττα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην Κοζάνη από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 4-1. Το λαρισινό συγκρότημα ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού στο 63’ αποβλήθηκε ο Μπαλής και στο 66’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Καραγιάννης με τις συγκεκριμένες αποφάσεις να προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια στους «πράσινους» καθώς και κάποια άλλα σφυρίγματα. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες στο παιχνίδι και αν ο Οικονόμος αγωνίζονταν με έντεκα παίκτες τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 4ο λεπτό με τον Τσικόπουλο με τον Οικονόμο να «απαντάει» δύο λεπτά αργότερα με τον Παπαϊωάννου. Στο 63ο λεπτό οι «πράσινοι» έμειναν με 10 παίχτες εξαιτίας της αποβολής του Μπαλή που αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από αυτό το σημείο τα πράγματα άλλαξαν και πλέον η Κοζάνη πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 66ο λεπτό ο Οικονόμος έμεινε με εννέα παίχτες καθώς ο Καραγιάννης αντίκρισε και αυτός την κόκκινη κάρτα παραχωρώντας ταυτόχρονα και πέναλτι.

Ο Καραμπατζάκης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1. Στο 81ο λεπτό η Κοζάνη «κλείδωσε» το τρίποντο χάρη σε αυτογκόλ του Κουλτσιάκη. Στο 88ο λεπτό η Κοζάνη σημείωσε και τέταρτο γκολ κάνοντας το 4-1 με τον Ταφαρλή.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Βίδρας, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Μπίντσης, Καραμπατζάκης (88′ Ντεμιράϊ), Τσικόπουλος, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (50′ Χαματάϊ), Δρόσος (63′ Ζιγκερίδης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Παπαϊωάννου (60′ Νάνος), Σενκάϊ (46′ Καραγκούνης), Γκουντρουμπής (53′ Κουλτσιάκης), Χάμος, Μπλατσέρι.

Διαιτητική τριπλέτα: Βρέσκας, Γιάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας).