Βαθμολογία

Εμφατική νίκη με λάμψη Νικούλη

Ο Αετός Μακρυχωρίου πέτυχε ευρεία εντός έδρας νίκη απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας, του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 5-1. Κορυφαίος ο Άλκης Νικούλης που πέτυχε χατ-τρικ.

Ο Αετός ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 10' με κεφαλιά του Νικούλη έπειτα από κόρνερ του Πίκου για το 1-0.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Φουσίκα και Γκαραλιάκο για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Πολύ καλές ευκαιρίες όμως είχε και ο Μαχητής, με τους Τσιώμη, Σιαμαντούρα, Κουρούκα και Παϊτέρη, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όσο ακόμα το σκορ ήταν εύθραυστο. Έτσι, με το "καλησπέρα" στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55', ο Τέας με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0.

Από εκεί και έπειτα όλα έγιναν πιο εύκολα για τον Αετό, που έφτασε και σε τρίτο τέρμα στο 59', όταν ο Νικούλης μετά από κάθετη του Γκαραλιάκου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-0.

Στο 65' ο Φουσίκας από πάσα του Νικούλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 74' ο Νικούλης και πάλι από πάσα του Γκαραλιάκου διαμόρφωσε το 5-0 για το δικό του χατ-τρικ.

Στο 84' ο νεαρός Μητσογιάννης έχασε μοναδική ευκαιρία για να χρηστεί σκόρερ και να πετύχει και έκτο γκολ για το Μακρυχώρι, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιώργου Καμάκα ήταν να μειώσει στο 85' στο τελικό 5-1 με σουτ του Κουρούκα μέσα από την περιοχή.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Αργύρης (65' Χατζηανδρέου), Παυλόπουλος, Καλπίας, Πίκος, Γκαραλιάκος (74' Μητσογιάννης), Δάσσιος, Τέας (74' Τσάκος), Φουσίκας, Νικούλης.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Ζητούνης, καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μπιρόλ, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς, Κουρούκας, Σιαμαντούρας (67' Ζωσιμίδης), Τσιώμης (75' Αγγελής).