Βαθμολογία

Επίδειξη δύναμης από την Δήμητρα Γιάννουλης

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, η Δήμητρα Γιάννουλης επιβλήθηκε στην έδρα της του Κεραυνού Παραποτάμου με το ευρύ 4-0, ανεβαίνοντας έτσι στην 3η θέση και μειώνοντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο Αμπελωνιακό στους 8 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Δήμητρα, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' με ιδανικό πλασέ του Καραβασίλη μέσα από την περιοχή.

Ο Παραπόταμος απείλησε για πρώτη φορά στο 11', όταν ο Τάκε δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, όμως ο Παναγιωτόπουλος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ζυγοροδήμου μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοταρέλας, ο οποίος νίκησε τον Τζουζέπε για το 2-0. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι, καθώς θεώρησαν ότι το χέρι του αμυντικού του Κεραυνού έγινε από πολύ κοντινή απόσταση, οπότε δεν προλάβαινε να κάνει κάτι.

Η ομάδα του Κώστα Τσιτσιούμη έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα στο 29', όταν ο Μάτος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά γλίστρησε στην λάσπη με συνέπεια να τον προλάβει ο Τζουζέπε.

Στο 35' μια κεφαλιά του Κοταρέλα από πολύ καλή θέση, έπειτα από σέντρα του Σπανού πέρασε άουτ, ενώ στο 40' ο Μάτος δοκίμασε μια σέντρα σουτ από αριστερά, ο Ζυγοροδήμος έδιωξε πάνω στην γραμμή και στην επαναφορά ο Τζουζέπε απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ του Φιλιππούλη.

Οι άνθρωποι του Κεραυνού διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο 43', αφού θεώρησαν ότι η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού έπειτα από σουτ του Κουκουτσέλου από το ύψος της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα προσπάθησε να φανεί πιο απειλητική και στο 49' το καλοτραβηγμένο σουτ του Καρανίκα εκτός περιοχής πέρασε δίπλα από το δοκάρι, αφού όμως πριν είχε βρει σε σώμα αντιπάλου αμυντικού καταλήγοντας κόρνερ.

Νέα καλή στιγμή για τον Παραπόταμο στο 55', όταν ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Καπετάνιου, ενώ στο 57' χάθηκε μοναδική ευκαιρία για την Γιάννουλη, όταν ο Μάτος δεν μπόρεσε να νικήσει με διπλή προσπάθεια τον Τζουζέπε. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, ο Μανάκας ήταν αυτός που με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους "πράσινους".

Το τελικό 4-0 με το οποίο η Δήμητρα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της, πέτυχε ο Μάτος στο 69' εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Τζουζέπε.

Από εκεί και έπειτα ο Παραπόταμος προσπάθησε να πετύχει τουλάχιστον το γκολ της τιμής, όμως οι προσπάθειες των Αβραμούλη στο 77' και Καρανίκα στο 80' δεν είχαν τύχη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καραβασίλη με απευθείας κόκκινη στο 90' για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ζυγοροδήμο.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Φιλιππούλης, Αθανασίου, Εμμανουήλ, Θώμος, Καραβασίλης, Μανάκας, Μάτος (87' Μαντζαφλάρας), Κοταρέλας (75' Καλούσης), Σπανός (65' Γκαλγκανόπουλος).

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Γκουγκουλιάς (30' λ.τ. Μπέτσιος), Κολοβός, Σαΐτης (60' Αβραμούλης), Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε, Κουκουτσέλος (67' Σερίφης), Καπετάνιος, Καρανίκας.

Διαιτητές: Κορέστης Α., Καραγιάννης Χ., Σάρρος Φ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης