Βαθμολογία

Πισωγύρισμα για τον Τύρναβο

Ο Τύρναβος δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και έτσι έχασε και άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Ο Τύρναβος μετά την καλή παρουσία με την ΑΕΛ δεν κατάφερε να έχει ανάλογη συνέχεια. Το 0-0 με τον Πιερικό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Τύρναβο που έμεινε στην τελευταία θέση και έχει μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό χωρίς πολλές φάσεις. Χαρακτηριστικό ήταν πως το άγχος είχε κυριεύσει τους 22 παίκτες που ήθελαν όσο τίποτα άλλο το αποτέλεσμα. Ο Τύρναβος είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Από την άλλη ο Πιερικός ήταν αρκετά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν αρκετά άτυχη αφού μέσα σε λίγα λεπτά «έχασε» δύο παίκτες από τραυματισμό με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν αναγκαστικά. Ο λόγος για τους Ποκόνγκ – Χαλούλο.  

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν κακό με τον Πιερικό όμως να είναι περισσότερο απειλητικός και να δημιουργεί ευκαιρίες. Από την άλλη ο Τύρναβος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Έτσι παρατάχθηκε ο Τύρναβος

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πρίφτης, δεξιά ο Στεργιανός αριστερά ο Χαλούλος και στόπερ οι Καραμανλής – Σαμαράς. Στο κέντρο οι Ντατίδης – Μιλουτίνοβιτς, μπροστά τους οι Γεωργίου – Ποκόνγκ – Παληγεώργος και στην κορυφή ο Τσούκαλος.

Το φιλμ του αγώνα

9’ Σουτ ο Μυστακίδης πολύ καλό, απέκρουσε σε κόρνερ ο Πρίφτης.

12’ Ελιομάρ το πρώτο σουτ, ο Αλεξίου το δεύτερο και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Τυρνάβου πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

30’ Φάουλ ο Μιλουτίνοβιτς, καρφωτή κεφαλιά του Ποκόνγκ η μπάλα λίγο άουτ.

58’ Ο Γιαννούλης βρέθηκε απέναντι από το τέρμα έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

61’ Ο Ελιομάρ βρέθηκε απέναντι από το Πρίφτη με τον τελευταίο να διώχνει με τα πόδια σε μια μεγάλη ευκαιρία.

64’ Μακρινό σουτ του Ελιομάρ ο Πρίφτης μπλοκάρει.

69’ Μακρινό σουτ του Μιλουτίνοβιτς η μπάλα πάνω από την εστία.

86’ Σουτ του Ζυγκερίδη η μπάλα λίγο άουτ.

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλούλος (46’ Πεχλιβανόπουλος), Στεργιανός, Γεωργίου, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος (68’ Σολφερίνο), Ποκόνγκ (32’ λ.τ. Ζυγκερίδης), Τσούκαλος.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογιώργος, Λαμπάκης, Σεντεμέντες, Μπόγιαν, Μυστακίδης, Τσιάρας (91’ Καρτσάμπας), Γιαννούλης (72’ Σπάσιτς), Μπουζούκης, Ελιομάρ, Αλεξίου (62’ Μανίκας), Ντόσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελάκης, Νατζιόπουλος, Γούτος.