Βαθμολογία

Προανήγγειλε αλλαγές ο Βενγκέρ

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Στόουκ στο «Μπριτάνια», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών στους «κανονιέρηδες».

Ο Αλσατός τεχνικός στάθηκε αρχικά στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, ενώ είχε να πει και έναν καλό λόγο για την προσπάθεια ανατροπής που έμεινε στη μέση.

«Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί προσπαθήσαμε αρκετά. Δείξαμε ότι είχαμε αποθέματα ενέργειας και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Όμως στην έναρξη του ματς είχαμε αμυντικά προβλήματα και δώσαμε εύκολα γκολ στους αντιπάλους μας. Βρεθήκαμε πίσω 3-0 και μετά έπρεπε να ανέβουμε ένα βουνό. Το προσπαθήσαμε αλλά ήμασταν και άτυχοι. Όλοι είναι στενοχωρημένοι» ανέφερε ο Βενγκέρ, ο οποίος στη συνέχεια προανήγγειλε αλλαγές, χωρίς πάντως να γίνει πιο συγκεκριμένος.

«Σίγουρα θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις και αν κάτι μπορεί να αλλάξει θα το αλλάξουμε. Υπάρχουν και αρκετά θετικά, αλλά αμυντικά δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Άρσεναλ.