Βαθμολογία

Με ρωμαϊκή ψυχή πήγε για επική ανατροπή...

Η Ρόμα σε ένα ματς όπου όλα της πήγαν στραβά είχε το σθένος να παλέψει και να κλέψει την ισοπαλία από την Σασουόλο μετά από φινάλε-θρίλερ!
Το τελικό 2-2 στο Ολίμπικο της Αιώνιας Πόλης δικαιώνει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ρούντι Γκαρσία, οι οποίοι αν και δέκα  κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 78' με πέναλτι του Λιάιτς και να ισοφαρίσουν στο 93' με πλασέ του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Όσο για την Σασουόλο η οποία θέλει χρόνο για να συνειδητοποιήσει το πως έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια της, είχε προηγηθεί 0-2 με δύο τέρματα του Ζάζα (15', 18') και αγωνιζόταν για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω.

Οι Ρωμαίοι, όμως, ήταν αυτοί που μίλησαν στο τέλος και με πρωταγωνιστή τον Λιάιτς πήραν τον βαθμό, σ' αυτή την 14η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ο οποιός μπορεί να αποδειχτεί σημαντικός στο φινάλε.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Φλορέντσι, Μανωλάς, Γιανγκά-Μ' Μπιβά, Χολέμπας, Πιάνιτς (72' Κεϊτά), Ντε Ρόσι, Στρόουτμαν (54' Ναϊνγκολάν), Ιτούρμπε (55' Ζερβίνιο), Ντέστρο, Λιάιτς.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Βρσάλικο, Καναβάρο, Ατσέρμπι, Πελούζο, Μπρίγκι (81' Μπιοντίνι), Μισιρόλι, Ταϊντέρ, Μπεράρντι (81' Φλόρο Φλόρες), Ζάζα (85' Φλόκαρι), Σανσόνε.